Desso Tapijten

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt. Desso heeft vier fabrieken in Europa, twee grote distributiecentra, alsmede gespecialiseerde centra voor klantenservice in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten, Azië, Latijns Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Desso-producten zijn speciaal ontworpen voor zowel commercieel als huiselijk gebruik. De commerciële producten zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra. Tot haar klanten rekent Desso onder andere ABN AMRO, Rabobank, Akzo Nobel, Ministerie van Veiligheid en Justitie, KPMG, PWC, Deloitte, Allianz, Canon, EDF, HSBC, Porsche, Procter & Gamble, SNCF en Nestlé.

Luchtkwaliteit
Goede luchtkwaliteit in woningen en gebouwen is essentieel aangezien mensen gemiddeld meer dan 90% van hun tijd binnen doorbrengen. De kleine stofdeeltjes (fijnstof) komen in de longen en bloedsomloop terecht, en kunnen allergieën en astma veroorzaken.
DESSO introduceert een nieuw type tapijt voor de consumentenmarkt dat speciaal is ontworpen om de luchtkwaliteit in woningen te verbeteren. Deze is vaak verre van optimaal, wat voor een belangrijk deel wordt veroorzaakt door ronddwarrelende stofdeeltjes of fijnstof in de lucht. AirMaster® tapijt zorgt voor deze schonere binnenlucht.
Het nieuwe tapijt, zorgt ervoor dat de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt. Dit blijkt uit onderzoek van het onafhankelijke Duitse testinstituut GUI. Daarmee zorgt dit tapijt voor een aanzienlijke verbetering van het binnenklimaat en vermindert het risico op gezondheidsproblemen.

DESSO Business tapijt

DESSO is een grote Europese fabrikant van projecttapijt en tapijttegels. DESSO acht topkwaliteit, uitstekende service en Cradle to Cradle van essentieel belang binnen haar bedrijfsvoering.

Duurzaamheid is essentieel voor DESSO en we proberen via productontwerp  en  ontwikkelingsprogramma’s de milieuaspecten van onze producten voortdurend te verbeteren.

Dat is duidelijk zichtbaar in ons brede productassortiment, dat alles omvat van functionele vloerbedekking voor zware omstandigheden tot bijzondere getufte tapijten voor toepassers en eindgebruikers die een design statement willen maken.
DESSO begrijpt maar al te goed dat behalve kwaliteit en ontwerp ook een goede service van essentieel belang is. Daarom proberen we bij elke klant en elke toepassing onze service net zo goed te laten zijn als onze producten.

Hieronder vind u de DESSO vloerplanner.

Desso Vloerplanner