Gardisette Gordijnen

U bent op zoek naar raambekleding maar u weet nog niet wat en met welke stof? Een rolgordijn of vouwgordijn? Een paneelgordijn of geplooid gordijn? Vitrage, overgordijnen of ‘in between’? Verduisteringsgordijnen, designgordijnen of decoratieve gordijnen? Met de hand- of met elektrische bediening? Bij Gardisette bent u op het juiste adres. Voor elke sfeer en elk budget! In onze collectie vindt u veel mogelijkheden voor raamdecoratie met vele mooie gordijnstoffen.

Overgordijnen

Gardisette is de specialist bij uitstek in kamerhoge gordijnstoffen waardoor lelijke naden worden voorkomen. Naast sobere prints met mooie, eenvoudige elementen, zijn er nieuwe weefstoffen en combinaties van weef en druk. ‘Less is more’. De naturellen voeren nog steeds de boventoon met nieuwe accenten in de kleuren van rivierkiezel (witten, grijzen, greige (grijs/beige), taupe en anthraciet). Felle kleuraccenten maken het helemaal af.

overgordijnen_gardisette1

Inbetweens

In het huidige tijdbeeld én bij Gardisette zijn de inbetweens of transparanten niet meer weg te denken. Inbetweens zitten wat doorzichtigheid betreft tussen vitrage en overgordijnen in en zorgen voor een prachtige lichtinval met de uitstraling van natuurlijke materialen.
Bij Gardisette vindt u ook ausbrenners, waarbij gedeeltes worden weggeëtst en bedrukte inbetweens.

inbetweens_gardisette

Glasgordijnen

Glasgordijnen (of vitrages) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer uit oefenen. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter en een vriendelijke uitstraling. Glasgordijnen hebben als voordeel dat er zowel modieuze (kleuren en dessins) als praktische (lichttempering en doorzichtig) aspecten aan verbonden zijn. U kunt er van verzekerd zijn dat Gardisette glasgordijnen aan de hoogste eisen voldoen wat betreft kwaliteit van de garens en gebruikte weef- en verftechnieken. Dit komt ten goede aan de levensduur van uw gordijnen.

glasgordijnen-gardisette

Rolgordijnen

De bijzondere prints zijn sprekend voor de rolgordijnencollectie van Gardisette. Voorts zijn er uni-stoffen dicht of transparant, maar ook verduisterend t.b.v. screens. Nieuw zijn de twin-rolgordijnen warin twee stoflagen met transparante en niet-transparante delen voor elkaar langs kunnen worden bediend. Voor de bediening heeft Gardisette verschillende rolgordijnsystemen en -technieken. Zo is de smartroller een slimme uitvinding waarbij het rolgordijn semi-automatisch kan worden opgerold en in iedere gewenste stand vastgezet kan worden. De Luna is een mooi rvs armatuur waarin zelfs 2 rolgordijnen in één systeem kunnen worden bediend. Bijvoorbeeld een transparant rolgordijn voor overdag en een verduisterend rolgordijn voor ‘s avonds.

rolgordijnen5

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken in het interieur. Ze geven sfeer, ook als ze zijn opgetrokken, en zijn praktisch in gebruik. Een vouwgordijn is goed te combineren met hangende gordijnen. Gardisette stoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn daarom zonder uitzondering geschikt voor vouwgordijnen. Of u nu kiest uit lichtdoorlatende of meer verduisterende stoffen. Er zijn veel uitvoeringen mogelijk; wel of niet verdeeld in segmenten, met of zonder een volant (flap aan de onderkant), wel of niet gevoerd, enz.
Gardisette vouwgordijnen hebben een geruisarm optreksysteem, in wit of aluminium. De optrekkoorden kunnen zeer gemakkelijk worden verwijderd. Hiermee is het gordijn snel los te halen om het bijvoorbeeld te kunnen wassen. Gardisette vouwgordijnen worden voorzien van een koord of een ketting om het te kunnen bedienen. Het is ook mogelijk het vouwgordijn elektrisch bedienbaar te maken. Met een druk op de knop gaat het omhoog of omlaag.

vouwgordijnen_gardisette

Paneelgordijnen

De paneelgordijnen van Gardisette zijn de ideale oplossing voor schuifpui of serre! U kunt kiezen uit veel verschillende dessins en sferen. Doordat u de paneelbreedte zelf kunt bepalen, heeft u rechtstreeks invloed op de uitstraling in uw woonkamer. Uniek is de elektrische bediening voor de panelen.
Wilt u een pasklare oplossing voor de situatie bij u thuis? Ga even langs bij Baldenhofer, schets uw situatie en ze helpen u graag met een pasklare oplossing.

paneelgordijnen_gardisette

Plisségordijnen

Elegant en toch strak: dat is de sfeer die u bereikt met de plisségordijnen van Gardisette. De kwaliteitsstoffen van Gardisette, in vele desssins en kleuren, zijn bijzonder geschikt voor deze, zigzag geplooide en zeer decoratieve, raambekleding. Het binnenvallende licht geeft door de plooien binnen een speciaal effect. Hoe sfeervol wilt u het hebben?

plissegordijnen_gardisette