Hansa Raamdecoratie

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol.
Hansa raamdecoratie heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties.

De raamdecoratie producten zijn decoratief, functioneel en worden voor U op maat gemaakt. Wij vervaardigen als gerenommeerd merk onze producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze hoogwaardige materialen, ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur.

Hansa raamdecoratie staat voor de kwaliteit en diversiteit van een A-merk, met de prijsstelling van het B-segment. Aangenaam, dat is het merk Hansa raamdecoratie!

Horren

Collectie

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is de Hansa raamdecoratie paneelgordijnen collectie een aanrader. Hansa raamdecoratie biedt een ruime keuze in 450 polyester rolgordijn-doekkwaliteiten, en ruim 150 gordijn stof kwaliteiten.

Uitvoering

De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (Japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met 2 verschillende ophang systemen.

Accessoires

De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen.

Systeem kleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium.

Bediening

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

Toepassing

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als afscheiding – of kastenwand zijn ze erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

Aluminium Jaloezieēn

Collectie

Onze collectie aluminium jaloezieën, ook wel luxaflex® genoemd, omvat in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

Uitvoering

Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De jaloezieën zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Optioneel kunnen de 50 en 70mm jaloezieën worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.

Bediening

De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd.

Systemen

Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70mm jaloezieën uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of retro systeem.

Toepassing

Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Houten Jaloezieēn

Collectie

De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.

Uitvoering

De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm. De 75mm ovale lamel heeft een echte shutterlook maar de eigenschappen van een jaloezie.

Bediening

De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires

De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Systemen

De jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium.

Toepassing

Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Voor badkamers adviseren wij shutters of aluminium jaloezieën. Laat u inspireren bij de dealer in uw buurt!

Lamelgordijnen

Collectie

De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur in aluminium, voor een trendy chic interieur van textiel, en voor een kantoor of badkamer van kunststof materiaal. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit.

Uitvoering

Het lamel gordijn is uitvoerbaar in 50mm, 70mm, 89mm, 127mm en 250mm lamellen.

Accessoires

De 250mm lamelgordijn panelen kunnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen, hierdoor creëert men een Japans paneel effect met de voordelen van een lamelgordijn.

Bediening

Standaard wordt het lamel gordijn geleverd met koord en kettingbediening. Optioneel is elektrische bediening mogelijk.

Systeem kleuren

De systemen zijn leverbaar in de kleuren wit, crème, aluminium, bruin en zwart.

Toepassing

Of u nu behoefte heeft aan lichtinval of juist privacy, het lamel gordijn beantwoord aan uw behoeften. Bovendien zijn lamel gordijnen bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar, bijvoorbeeld bij trapezium, boog of toog ramen.

Vouwgordijnen

Collectie

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De 260 stoffen zijn vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen, voor een goede kleurechtheid. De collectie is speciaal samengesteld voor vouw- en paneelgordijnen.

Accessoires

Vouwgordijnen kunnen worden verfraaid met een contrasterende kleur board, of de onderlijst kan worden afgewerkt met kristallen.

Uitvoering

De vouwgordijnen worden geleverd in zes verschillende modellen, met of zonder baleinen, tunnels aan voor of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale model types geleverd worden voor erker situaties, en het populaire top-down vouwgordijn. Vouwgordijnen kunnen worden gevoerd voor meer privacy.

Bediening

Het vouwgordijn wordt uitgevoerd met ketting en optioneel met elektrische bediening.

Systeemkleuren

De vouwgordijn systemen zijn in 6 kleuren leverbaar. Vooral bij transparante stoffen is dit een must!

Toepassing

Vouwgordijnen zijn alleen voor rechte raamsituaties toepasbaar.

Facelight Gordijnen

Collectie

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting.

Uitvoering

De facetlight gordijnen zijn te verkrijgen in drie modellen. Met het Ultimate design systeem, een ronde elegante gesloten cassette of met een montageprofiel.

Bediening

Facetlight gordijnen worden met kleur gecoördineerde ketting uitgevoerd.

Systeem kleuren

Afhankelijk van het model zijn de systemen leverbaar in de kleuren wit, crème, rvs-look, aluminium of zwart.

Toepassing

De facetlight gordijnen kunnen alleen op rechte raamsituaties worden toegepast. Het model met montage profiel is toepasbaar op draaikiep-ramen.

Plissé Gordijnen

Collectie

De collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van transparant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot perlex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde.

Uitvoering

De plissé gordijnen zijn in meer dan 80 modellen leverbaar. Ook de populaire top down en dag & nacht model is leverbaar.

Bediening

U heeft bij de plissé gordijnen de keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie en electrische bediening.

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, antraciet, aluminium of bronze.

Toepassing

De plissé gordijnen zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Ook geschikt voor badkamers.

Shutter Panels

Collectie

De shutter collectie bestaat uit 35 lak en 5 beits kleuren. Van hoogglans tot matte lakfinisch. De collectie is leverbaar in 3 louvres. De Basic, Riviera en Avantgarde louvrevorm. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft een strak en bijna verduisterend effect. Naast het Linde hout is de Basic louvre ook leverbaar in P-wood (kunststof)

Uitvoering

U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes namelijk de 35mm, 60mm, 80mm en 90mm lamel. Op verzoek kan iedere gewenste verf of lak kleur geleverd worden. Ook kunnen de houten jaloezieën in nagenoeg dezelfde kleur geleverd worden als de shutters.

Accessoires

De shutter panelen kunnen worden bediend door sierknoppen of een sierlijke sluiting.

Systemen

De shutters kunnen door middel van montageprofiel op de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond.

Bediening

Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstang, ofwel de tilt rod. Optioneel heeft u ook de keuze uit de clear view of blind control.

Scharnieren

De shutters kunnen met opdek en verborgen scharnieren geleverd worden in diverse kleuren.

Toepassing

Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties. Shutters zijn geschikt voor badkamers, en wij adviseren P-wood.

Woodweave

Collectie

De collectie biedt u een ruime keuze aan kleuren. De collectie bestaat uit twee soorten materialen, met 3 verschillende transparanties.

Uitvoering

De geweven hout producten zijn leverbaar in een 4 tal modellen. Men kan het product als een roll-up gordijn, roll-down (rolgordijn) en vouwgordijn uitvoeren.

Bediening

Afhankelijk van het model kunnen de geweven hout producten geleverd worden met koord of ketting bediening.

Systemen

De systemen zijn afhankelijk van het model leverbaar met houten en/ of aluminium bovenprofiel.

Toepassing

De geweven hout producten zijn toepasbaar voor rechte raamsituaties. Geweven hout producten kunnen niet in vochtige ruimtes worden toegepast.

koordgewichten

Collectie

Wat schoenen zijn voor mode, zijn ketting en koord accessoires voor raamdecoratie. Tassels zijn koord en ketting gewichten.

Hiermee geeft men the finishing touch aan uw product, om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten op uw interieur.

Uitvoering

Leverbaar in 3 maten, in 5 verschillende materialen, in ronde en vierkante uitvoering. 1001 mogelijkheden van hout tot leer van plexiglas tot metaal. De bijbehorende caps zijn in acht verschillende metaalkleuren leverbaar. De kettingaccessoires zijn perfect te combineren met een metalen ketting. De metalen ketting is in exact dezelfde 8 kleuren caps leverbaar.