Podium Vloeren

De prachtige Podium PVC vloeren zijn leverbaar in vele uitvoeringen. In de prachtige collecties vindt u altijd een vloer die bij u past, van klassiek tot trendy. Functionaliteit en design staan centraal in deze collecties. De Podium assortiment bevat de onderstaande varianten.

De Podium XXL collectie is vinyl op extra lang formaat van maar liefst 183mm en 23cm breed. Met een vierzijdige v-groef, een wilde Embossing BS en een extra matte uitstraling. Deze collectie bevat 12 decors.

De Podium Pro 55 werd speciaal bedacht door de designers van Beauflor voor commercieel gebruik. Vanwege de hoge kwaliteit is deze PVC vloer de perfecte oplossing voor intensief gebruikte vloeren in winkels, de gezondheidszorg, hotels, wachtzalen e.d. Deze collectie bevat 13 decors.

De Podium Pro 30 is in het bijzonder ontworpen voor licht commercieel gebruik. Dus zowel voor bij u thuis als op kantoor is deze PVC vloer zeer geschikt. De vloer is daarnaast leverbaar in vele verschillende uitvoeringen. Er is dus altijd een vloer die perfect past bij uw kantoor of woonkamer.