Belakos Tapijten

Tapijt geeft warmte, comfort en karakter aan elk huis. Omdat het zo’n grote oppervlakte bedekt, is de vloer de basis van de inrichting en een belangrijk middel om je eigen sfeer te creëren. Met de variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte wel een passend tapijt te vinden.
SDX en SDN tapijt
SDX en SDN zijn polyamidevezels met bijzondere eigenschappen. Hierdoor is het garen 100% UV-bestendig, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste huishoudelijke reinigingsmiddelen inclusief chloor. Doordat het garen in één stap geproduceerd en gekleurd wordt, zijn de opbrengsten hoog, is er weinig afval en is het waterverbruik minimaal. Door de vuilwerende eigenschappen van het SDX-garen is geen vuilwerende finish nodig. Qua onderhoudsgemak is SDX tapijt uniek.

Klik hier op modellen voorvertonen:
Deluxe (SDX)
Discovery (SDX)
Gemini (SDK)
Magnificent (SDX)
Onmnia (SDN)
Princeton (SDN)
Queensland Premium (SDX)
Royal Secret (SDN)
Sandton (SDN)
Suite (SDN)
West Coast (SDX)

 

Silvercare tapijt

Silvercare biedt een natuurlijke bescherming tegen bacteriën en huisstofmijt. Een consument kan nu zelf iets doen om te zorgen voor een gezonde, comfortabele leefomgeving en een goede hygiëne in huis. De Silvercare behandeling voorziet de tapijtvezels van een extra duurzame en beschermende laag die bacteriën, huisstofmijt en nare luchtjes bestrijd. Hiermee wordt de kans op prikkels sterk verkleind. Adem gerust!

Klik hier op modellen voorvertonen:
Empire
Palmera
Santa Fé