Verosol Raamdecoratie

Rolgordijnen
Van je huis een thuis maken. Eindeloos variëren met kleuren en transparanties. Dan heeft u volop mogelijkheden met de Verosol rolgordijnen collectie. Deze moderne binnenzonwering zorgt voor een strakke uitstraling aan binnen- en buitenzijde. Wilt u nagenoeg volledig doorzicht of maximale privacy? Verosol biedt u de mogelijkheid te kiezen uit maar liefst vijf verschillende transparanties. Er is zelfs een twin rolgordijn dat met twee stofkwaliteiten drie mogelijkheden biedt.

Twin rolgordijn
Het optimale product voor doorzicht en lichtwering. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering, het twin rolgordijn, ingesteld worden, zodat zichtcontact behouden blijft en het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt. Het robuuste systeem en het hoog kwalitatieve Verosol textiel zijn ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur!

Verticale lamellen

Verticale lamellen van Verosol geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn zijn decoratief en tegelijk gebruiksvriendelijk. Lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde.

Binnen de verticale lamellen productengroep zijn verschillende textieltransparanties beschikbaar om aan te sluiten bij de wensen en eisen rondom de werkplek. Onze projectcollecties zijn vlamvertragend conform de strengste Europese normen en beschikken tevens over het Öko-tex 100 certificaat (milieuvriendelijk).