Functioneel en mooi!!
U wilt een mooie sfeervolle PVC vloer, geschikt voor particuliere en commerciele doeleinden dan is onze Balance 25-05 voor u de juiste keuze.
De Balance collectie is van hoge kwaliteit met oog voor functionaliteit gecombineerd met mooie houtdessins en is de perfecte oplossing voor u.
De collectie is uitermate geschikt voor zowel woning, winkels, gezondheidszorg, recreatie als voor op kantoor. Kortom, de voordelen van een PVC-vloer en de looks van een echte houten vloer.Zoals onze hele collectie is ook deze collectie voorzien van het gecertificeerde keurmerk.

Vloeren voor het leven!!
De Exclusive collectie van Vivafloors bestaat uit een assortiment van de meest exclusieve pvc vloeren die er te vinden is.
Ze kenmerken zich o.a. in de afwijkende afmetingen maar onderscheidt zich vooral in de zichtbare en voelbare afwerkingen.

De registerplanken van Vivafloors bestaat uit een gevarieerde collectie met diverse natuurgetrouwe designs met een breedte van 22,9 cm. De registerplanken zijn voorzien van een matte PU toplaag, het geen slijtvastheid garandeert. De pvc vloer heeft een duidelijk zichtbaar envoelbaar patroon dat nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is, dit in combinatie met een velling maakt deze vloer “Exclusive“.

Uniek is Vivafloors aangezien de PVC registerplanken zelfs in een lengte van 142.2 cm worden geleverd, met als grootste voordeel dat de print zich niet herhaald.
Kortom, de voordelen van een PVC-vloer en de looks van een echte houten vloer.
Zoals onze hele collectie is ook deze collectie voorzien van het gecertificeerde keurmerk.